Olvasási idő /
5
perc
Szerző /
Kanizsai Tibor

2024 Budapest éve az AGNES SILKÁBAN

A fontos találkozásokat, nagy szerelmeket magunkban dédelgetjük, mielőtt akár magunk, akár a külvilág számára megfogalmaznánk, hogy mit is jelentenek nekünk pontosan. Kanizsai-Silka Ágnes és az AGNES SILKA brand számára 2024 lett az az év, amikor mind a saját tervezésű szövetek, mind a ruhák, mind a marketingkampányok, rendezvények és egy különleges, romantikus érzelemvilágú kisfilm tiszteletadásként jött létre az idén 150 éves Budapest előtt. Az egész idei év egy színesen elmesélt történet Ágnes és a város kapcsolatáról.

Honnan jött az ötlet, hogyan fogtunk a megvalósításhoz?

A szövet születésétől a mesés ruhákig: a Budapest kampány életre kel...

Meséljenek ennek a különleges sorozatnak a születéséről, a koncepcióról az AGNES SILKA mögött álló személyek, akik nem csak tulajdonosai, hanem motorjai is a márkának.

A kreatív emberek rendszerint formába öntik érzelmeiket, illetve az őket foglalkoztató gondolatokat. Kanizsai-Silka Ágnes szívből jövő, személyes gondolatai váltak alkotássá a Budapest Kampány különböző elemeiben.

Fogadjátok szeretettel Ágnes szerelmeslevelét imádott városához.

Tündérmese mozgóképen

Különleges eleme a kampánynak egy kisfilm születése egy megvalósult álomról, egy igazi tündérmeséről. Silka Ágnes élettörténetén alapuló cselekményben egy nehéz sorsú fiatal lány találja meg élete nagy szerelmét, amely nem más, mint maga Budapest, mely lehetőséget ad rá, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Metaforákba szőtt álomképeken keresztül érthetjük meg, hogyan született egy kislány álmaiból, tehetségéből és kitartásából az AGNES SILKA brand.

Amennyire a Budapest kampányunk tisztelgés a város előtt, a kisfilm legalább annyira tisztelgés Silka Ágnes tündérmesébe illő élettörténete előtt. A bemutatót nem véletlenül időzítettük az ő születésnapjára, így a brand egyszerre ünnepelhette az egyedülálló kisfilmet és megálmodójának születésnapját. Ezek voltak az est legmeghittebb pillanatai.

Az örök szerelmek természete, hogy újabb és újabb titkokat tartogatnak, történetükben mindig új fejezet kezdődik... 2024 még javában tart, a szerelem továbbra is lángoló, a brand pedig számos meglepetéssel készül...

Szerző

Kanizsai Tibor

Tulajdonos

Élje át az Agnes Silka élményt a valóságban is, kötelezettségek nélkül!

Kérjük, adja meg adatait, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot az időpont egyezetetése céljából. Személyes időpontjában egyedileg fogadjuk Önt.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Miben lehetünk a segítségedre?
Sikeres foglalás!

Köszönjük a bizalmat!

kollégáink hamarosan keresni fogJÁK a részletekkel.
Hiba! Valamit nem jól töltött ki!